21 Μαρτίου 2012

bad timing*


Και το χαμογελο σπαει.Και ερχονται σκεψεις που θελεις να κρατησεις μακρυα.Προσπαθεις και προσπαθεις αλλα ολο κατι γινεται και ερχονται ολα μαζι για δευτερολεπτα στο μυαλο σου και τα χανεις.Μαζι με το χαμογελο σπαει το προσωπο σου,γινεται κομματια,σκορπιζεται παντου στο πατωμα,μπροστα στα ποδια σου.Προσπαθεις να μαζεψεις τα κομματια αλλα δε μπορεις να τα κρατησεις στα χερια σου.Σε κοβουν..Εχουν γινει κομματια καθρεφτη.Ενος καθρεφτη που δε θελεις να κοιτας αλλα δε μπορεις να παρεις το βλεμμα σου απο τα μικροσκοπικα ειδωλα του σπασμενου σου εαυτου.Αυτο εισαι...

14 σχόλια:

  1. καθρεφτης ή παζλ? η μηπως το ιδιο ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μου επιτρέπεις,
      το παζλ δε χρειάζεται κόλλα για να μείνει ενωμένο, αρκεί να ενωθούν τα κατάλληλα κομμάτια. Αντιθέτως ένας καθρέφτης απαιτεί καλή κ δυνατή κόλλα για να διορθωθεί... και συνήθως οι ρωγμές δεν παύουν να φαίνονται! :)

      Διαγραφή
  2. απλά δέχεσαι ότι είσαι ένας σπασμένος εαυτός...?
    και τον αφήνεις έτσι, σε χίλια δυό κομματάκια να διασκορπίζονται από 'δω κι εκεί? κι όταν θυμηθείς να τα ενώσεις? σκέφτηκες ότι μπορεί να έχουν φύγει αρκετά μακριά τότε και να μην μπορείς να τα ξανασυγκεντρώσεις όλα μαζί??
    Καλό το timing και οι κατάλληλες στιγμές, όμως μερικές φορές είναι καλύτερες οι αποφάσεις κ το μότο "η ώρα είναι τώρα" !!

    όμορφη πάντως η ανάρτησή σου, μιας και κατα βάθος είμαι φαν της "κατάθλιψης" :p
    καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν μπορεις να διαβασεις μπορεις να μαθεις τι ειμαι,δυστυχως ομως ορισμενοι ανθρωποι προτιμανε να βλεπουν πραγματα που τους συμφερουν για να αποφευγουν να δουν τι ειναι οι ιδιοι.

    οσο για το καθρεφτης η παζλ,μπορει να ειναι και το ιδιο.ακομα και αν δεν παυουν να φαινονται οι ρωγμες υπαρχει τροπος να κανεις πως δεν τις βλεπεις γιατι η θεληση σου να παραμεινει ενωμενος ενας καθρεφτης ειναι μεγαλυτερη και δυνατοτερη...και περα απο τη θεληση ειναι και η ελπιδα και οι αναμνησεις και το δεσιμο.η ιστορια που υπαρχει απο πισω.αν χαθει ενα κομματι απο το παζλ δε μπορεις να το εχεις ενωμενο ποτε ξανα αν και το κομματι του παντα υπαρχει καπου.και δε χανεται απο το μυαλο σου η εικονα...ειναι αρκετη η αναμνηση για να ειναι ολα ομορφα.

    για τα κομματια του καθρεφτη...αν αποφασισεις να τον ξαναφτιαξεις και δε μπορεσεις ποτε να τον ενωσεις τοτε μπορει να μεινει ενα κενο στον καθρεφτη που το συμπληρωνεις με ο,τι θελεις εσυ να βαλεις εκει.

    Και σ ευχαριστω που εισαι εδω σε καθε ποστ Πριγκιπεσσα!

    http://www.youtube.com/watch?v=6hzrDeceEKc <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν χαθεί ένα τουλάχιστον κομμάτι είτε από παζλ είτε από καθρεύτη τότε προφανώς και δεν ενώνεται όπως πριν, αλλά ναι μπορείς να βάλεις εσύ κάτι άλλο στη θέση του (να το μπαλώσεις με χρώμα κ υλικό που μόνο εσύ θα μπορούσες !) αρκεί να είναι όντως πολύ μεγάλη η θέλησή σου ;)
      Και οι αναμνήσεις επιβάλλεται να υπάρχουν πάντα... στη σωστή δόση ώστε να σε κάνουν δυνατό και να προχωράς γεμίζοντας τα τυχόν κενά! αρκεί να μην είναι υπερτιμημένες.
      http://www.youtube.com/watch?v=r8OipmKFDeM&feature=relmfu

      Διαγραφή
    2. μπλα μπλα μπλα

      Διαγραφή
  4. Ο γνώμονας σου είναι μια σκέτη φλυαρία."και έρχονται σκέψεις…και τα χάνεις"μόνο ένας αδύναμος άνθρωπος θα το δήλωνε αυτό.Το σωστό είναι η αντιπετώπιση όχι η απώθηση."Ενός καθρέφτη που δε θέλεις..αυτό είσαι"Αν δεν θέλεις να κοιτάς αυτό που είσαι,τότε γιατί γράφεις στο διαδίκτυο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με τα Απομνημονεύματά μου: «Λείπω ή Έφυγα;», τόμος Βού, σελ. 356, (εκδόθηκαν 493 χρόνια μετά τον θάνατο μου), «αυτός που γράφει στο διαδίκτυο για να κοιτάει αυτό που είναι ο ίδιος» ασκεί αυτοερωτισμό. Θεωρητικό μεν, αυτοερωτισμό δε. Το έχουν αυτό το συνήθειο όσοι δεν κατέχουν την έμμεση τέχνη του Λόγου… Ντροπή για τους ίδιους, βέβαια, λεφτά για την Google, όμως. Έτερον εκάτερον. Αλλά τι να γίνει, τα έχει αυτά η Ζωή …Παπαδοπούλου το γένος Τσούτσου… Αυτός αντίθετα που γράφει στο διαδίκτυο για να κοιτάω τι ενδεχομένως είμαι και εγώ και ο άλλος και η Καίτη, (μία γνωστή μου απ’ το Παρίσι με καταγωγή απ’ τα Καρούμπαλα Ημαθίας), ασκεί μία κάποια λειτουργία με κοινωνικές π(υ)ροεκτάσεις. Η αλήθεια να (κ)λέγεται. Ψυχοθεραπευτή κορόιδο, (απλήρωτο), να τον πεις; χασομέρη με ολίγον τι από ταλέντο να τον πεις; πες τον και Ελεονώρο Ζουγανέλο. Ε και; Η διαφορά πάντως υπάρχει. Απόδειξη και το γεγονός ότι εγώ δεν ρίχνω ποτέ δεύτερη ματιά σε ιστολόγιο ανθρώπου που δεν κατέχει την τέχνη του έμμεσου λόγου. Μου φέρνει ναυτία. Και δεν είναι σωστό πεθαμένος άνθρωπος να ζαλίζομαι. Αν δεν μου έφερνε ναυτία τότε θα ενεργοποιούσα και στο δικό μου blog το δικαίωμα στον σχολιασμό των αναρτήσεών μου. Αλλά γιατί να το κάνω; Ούτε για παρέα ψάχνω, (έχω παρέα, τόσοι μακαρίτες είμαστε εδώ), ούτε και συζήτηση θα ανοίξω με πιθανό ασθενή για το αν θα πρέπει να πάρει το σιρόπι του. Όλοι οι ασθενείς πρέπει να παίρνουν τα χάπια τους. Άπαντες. Αν ο «χ» ασθενής δεν θέλει να κάνει το κλύσμα του εξάλλου τότε γιατί περιμένει έξω απ’ το φαρμακείο; Ή, γιατί μπαίνει και μέσα; Για να ψωνίσει μουσελίνα για κουρτίνες; Πουλάνε υφάσματα τα φαρμακεία; Ούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me ekneyrizei pio poly apola,emena ws episkeptria na vlepw tetoiou eidous sxolia toso kaystika k ili8ia gia to poso tragikos einai enas an8rwpos pou grafei st diadiktyo kai meta skeftomai poso xazos mporei na eisai pou ta afineis k anwnyma??an se ekneyrizei kapoios proswpika,gt etsi to eklamvanomai egw,kanei mpam oti einai proswpiko to 8ema,toulaxiston 8a mporouses na afiseis to onoma sou.dld gia onoma!!!!

    kyriakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγκοπή παραλίγο να πάθω πεθαμένος άνθρωπΑς. Έφριξα μόλις με ξαναδιάβασα. Το συντακτικά και νοηματικά σωστό στην τρίτη και τέταρτη αράδα τού αρχικού μου σχολίου, λοιπόν, είναι το εξής: «Το έχουν αυτό το συνήθειο όσοι δεν κατέχουν ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΜΜΕΣΟΥ ΛΟΓΟΥ…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κ συ που άφησες όνομα μωρή τσότρα τι έγινε? πέταξες ένα Κυριακή και μας κουνήθηκαν τα μπαλόνια. αφού θες όνομα λοιπόν...

    Φραούλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tora pou ksero kai to onoma sou kale mou fraoulie pare tis apopseis sou kai valtes ston pato sou.

      Διαγραφή
  9. an exeis provlima me ton eayto sou mesie fraoulie,pou PROFANWS kai exeis psyxologiko i toulaxiston diataraxi proswpikotitas,den sou ftaei o ka8e agnwstos pou apla leei tin apopsi tou.psakse to provlima sou kai ase mas stin isixia mas ili8ie!

    kyriakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.